Viherpiha

/ 5

Viherpiha on Pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

ViherPiha on liimaselkäinen ja trendikäs. Lehdessä Suomen parhaat asiantuntijat neuvovat, kuinka kesäkukat, pensaat, puut ja kotikasvit saa kukkimaan. Taitavat pihaihmiset kertovat, kuinka he ovat rakentaneet unelmiensa puutarhan.

ViherPiha antaa iloa ja virkistystä sillekin, joka vasta haaveilee omasta pihasta. Kerrostalon asukkaat ilahtuvat parveke- ja viherkasvijutuista.

Pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti Viherpiha on tehty tiedon ja inspiraation lähteeksi sinulle, viherpeukalo. Lehti avaa portin innostavaan ja elämykselliseen puutarhamaailmaan. Sen vinkeillä onnistut luomaan parvekkeestasi tai puutarhastasi toiveittesi mukaisen viihtyisän keitaan.”
Päätoimittaja Auli Honkanen

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.