Tiede

/ 5

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa kauttamme

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa

Tuotekuvaus

Tiede-lehden lukijoita yhdistää tiedonjano ja ennakkoluulottomuus. He arvostavat tasokasta lehteä, joka tarjoaa elämyksiä ja runsaasti purtavaa uteliaille aivoille. Tiede-lehti on ulkoasultaan näyttävä ja nautittava, täynnä kohderyhmää koukuttavaa asiaviihdettä. Lehti yllättää ja kertoo senkin, mikä on vasta tulossa.

Miksi tilata Tiede-lehti
 •. Ymmärrät, opit, oivallat. Tiede antaa lukijalle kattavan yleiskuvan eri tieteen alojen löydöistä ja läpimurroista selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.
 • Olet ajan tasalla – ja tiedät senkin mikä on vasta tulossa. Tiede seuraa ajankohtaisia aiheita, tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.
 • Pääset kiinni tietoon, joka et muualta saa. Tieteen taustavoimiin kuuluvat suomalaiset eturivin tutkijat, jotka takaavat myös tiedon luotettavuuden.
 • Maan parasta asiaviihdettä. Tiede ei ole vakavikkojen asia, vaan se yllättää ja viihdyttää.
 • Fiksua luettavaa – myös ystäville, tuttaville, lapsille, lastenlapsille, kummilapsille… Ymmärrät, opit, oivallat. Tiede antaa lukijalle kattavan yleiskuvan eri tieteen alojen löydöistä ja läpimurroista selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.