Suuri Käsityö

/ 5

Käsityölehtien ykkönen Suomessa.

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa

Tuotekuvaus

Suomen tunnetuin, suurin, suosituin ja monipuolisin kädentaitolehti Suuri Käsityö innostaa ja inspiroi, on hyödyllinen, trendikäs ja monipuolinen. Suuri Käsityö on värikäs, positiivinen, naisellinen ja raikas sekä avulias, kannustava ja asiantunteva. Lehden parissa vietetään runsaasti aikaa, se säilytetään ja siihen palataan useaan otteeseen.

Jokaisessa numerossa on kosolti kaavavaatteita, neuleita, sisustusta ja perinteisiä käsitöitä. Lehden luotettavien, innostavien ja monipuolisten ohjeiden avulla lukija luo helposti uutta sekä innostaa lapsetkin käsitöiden ystäviksi.

Joka numerossa on kaksi kaava-arkkia, ompeluvaate-, neule-, sisustus-, kirjonta- ja virkkausohjeet sekä hyödylliset palvelupalstat. Mukana myös helppokaava ja XL-malli.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.