Seura

/ 5

Seura on viikottain ilmestyvä perhelehti

Katso hinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Seura on viikottain ilmestyvä perhelehti, joka lehdessä ihmiskohtaloita, viihdettä ja kuvareportaaseja. Uudistunut lehti on iloisempi, värikkäämpi ja selkeämpi.

Seura tarttuu viikon puheenaiheisiin, vertailee, kokkaa, vaalii terveyttä ja matkustaa. Lehti käsittelee laajasti terveysaiheita joka viikko. Sisällöltään uudistunut Seura on syvällisempi, särmikkäämpi ja kutkuttavampi.

75 vuotta täyttävä Seura on kuin retrovaate – siinä on jotakin ihanan nostalgista, mutta se on täysin tätä päivää. Seura on kaikkien suomalaisten runsas ja yllättävä viikkolehti. Siinä on juttuja naisille ja miehille, perheellisille ja sinkuille. Kiitetyt ristikot ovat kätevästi irrotettavana liitteenä. Erillinen tv-opas palvelee ohjelmatiedoin ja arvosteluin.

Lehden haastattelut pyrkivät löytämään aidon ihmisen kliseiden takaa.

Lehti tarjoaa myös lukijoiden toiveesta suorempaa puhetta; Valokiila kertoo politiikasta ja Herrahissi ruotii yhteiskuntaa pilke silmässä.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.