Riista

/ 5

Metsästykseen keskittyvä erikoisjulkaisu

Katso tarjous ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

RIISTA on korkealuokkainen metsästykseen keskittyvä julkaisu. Se edustaa tämän päivän metsästyskulttuuria, jossa moderni teknologia kohtaa perinteen.

Riista käsitteelee aihepiiriään mahdollisimman laajasti ja yksityiskohtaisesti sekä pyrkii antamaan lukijoille uutta tietoa. Jokaisessa numerossa on jahtijuttuja, runsaasti ase- ja varuste-esittelyjä, testejä sekä artikkelisarjoja, joiden sisältö siirtää suomalaista metsästystaitoa harrastajille. Riistan tekijät ovat asiantuntevia aktiivimetsästäjiä, joiden kokemukset tulevat eri puolilta Suomea sekä ulkomaisista jahdeista.

Lehden ulkonäkö ja sisällön laatu kestää vertailun mihin tahansa alan julkaisuun maailmassa. Riista on metsästyslehti, jonka sivuilta huokuu aito erätunnelma. Lehdessä on vähintään 68 sivua ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.