Oma Aika

/ 5

Oma Aika -lehti on aikakauslehti aktiiviselle aikuiselle.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Oma Aika -lehti on täysin uusi aikakauslehti aktiiviselle aikuiselle, joka arvostaa lukijaansa ja tarjoaa vain parasta.

Lehti tarjoaa syvällistä tietoa, huippuetuja ja antoisaa luettavaa sekä naisille että miehille. Oma Aika käsittelee työelämän ajankohtaisia aiheita. Lehden asiantuntijat kirjoittavat oman talouden ja omaisuuden hoidosta, eläkkeistä ja perheen lakiasioista. Upeat matkajutut ja lukijamatkat johdattavat kaupunkeihin ja kaukomaille.

Oma Aika pureutuu terveyden ja hyvinvoinnin tärkeisiin aiheisiin ja kertoo ihmissuhteista. Perusteelliset henkilöhaastattelut avaavat uusia näkökulmia.

Lehden teemoja:
 • Oma talous & laki
 • Työelämä
 • Terveys ja hyvinvointi
 • Matkat
 • Henkilöhaastattelut
 • Kiinnostavat kolumnistit (Merja Rehn, Brysselissä asuva tietokirjailija, Markus Leikola, median ja taiteen moniottelija)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.