Mondo Matkailulehti

/ 5

Mondo on Suomen luetuin matkailulehti.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille. Lehteä tehdään jokaiselle lomamatkasta unelmoivalle.
Mondo matkustaa ympäri maailmaa ja tekee näistä retkistä tarinoita, jotka käyvät nojatuolimatkoista. Mondo menee tuttuihin kohteisiin ja löytää niistä uutta ja kiinnostavaa. Uutta lehdessä ovat myös ruoka- ja ostosjutut.
Mondo palvelee ja auttaa lukijaa matkan suunnittelussa ja kertoo parhaat kohdevinkit ja vertailut. Mondo on hyötyä ja elämyksiä.

”Matkailulehti Mondo on parasta matkaseuraa. Suomen luetuin matkailulehti kertoo sinulle, mihin kannattaa matkustaa ja miksi sekä auttaa matkasi suunnittelussa. Mondon vinkeillä löydät parhaat ja sinun kukkarollesi sopivat matkakohteet, ravintolat ja majoituspaikat.”
Päätoimittaja Kati Kelola

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.