Meidän Perhe

/ 5

Meidän Perhe on vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittyvä elämänvaihelehti

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Meidän Perhe tietää mitä suomalaisille perheille kuuluu. Ruuhkavuosiaan elävät äidit ja isät saavat Meidän Perheestä tukea valintoihinsa, apua arjen hallintaan ja hauskoja ideoita yhdessäoloon ja rennompaan perhe-elämään.

Meidän Perhe luo puheenaiheita työpaikan taukokahveille ja hiekkalaatikoiden reunalle, ja antaa eväitä lasten kasvatukseen niin kasvatusalan asiantuntijoiden, tutkitun tiedon kuin vertaistuenkin avulla. ”Kun ymmärrät lasta paremmin, jaksat itsekin paremmin” on yksi Meidän Perheen ydinlupauksista.

Ruuhkavuosiaan eläviltä vanhemmilta, lastentarhanopettajilta ja ammattikasvattajilta tuleva runsas palaute kiittelee Meidän Perhettä innostavasta ja kannustavasta otteesta ja monipuolisesta perhekeskeisestä sisällöstä, jonka parissa viihtyy ja saa itkeä ja nauraa. Lukijat ovat vahvasti läsnä ja vuorovaikutuksessa Meidän Perheen eri kanavissa.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.