Maku

/ 5

Suomen suurin ruokalehti Maku on täynnä luotettavia ruoka- ja leivontaohjeita, jotka helpottavat arkeasi ja antavat parhaat ideat juhliisi.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Suomen suurin ruokalehti Maku koostuu joka numerossa selkeistä teemoista, jotka avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin.
Lehti on täynnä arkiruokaoivalluksia, onnistuvia leivonta-ohjeita, juhlamenuita, mielenkiintoisia ruokaihmisiä resepteineen, viinivinkkejä, kodinkonetietoa, uusinta tietoa ravitsemuksesta ja matkoja maailman keittiöihin.
Maku on näyttävä, helppolukuinen, monipuolinen ja nautinnollinen ruokalehti, joka täyttää kaikki kotikokkaajan toiveet. Selkeät teema-alueet avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Elämyksellinen Maku-lehti ruokkii unelmia ja auttaa myös toteuttamaan ne.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.