Kunto Plus

/ 5

Kuntoplus on terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , , . Avainsanat tuotteelle , .

Tuotekuvaus

Kunto Plus on terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti. Kunto Plus eroaa muista alan lehdistä erittäin asiantuntevan ja kaikki Pohjoismaat kattavan toimituksensa, raikkaan taittonsa ja ilmestymistiheytensä ansiosta. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Kunto Plus-lehteä lukevat naiset panostavat sekä terveyteensä että ulkonäköönsä. He kuntoilevat, hoitavat ihoaan ja hiuksiaan, ostavat terveyden erikoispalveluja, tasapainoista ruokaa sekä aktiivi- ja rentoutumismatkoja. He seuraavat trendejä, suhtautuvat uteliaasti uutuuksiin ja kertovat niistä lähipiirilleenkin.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.