Koululainen

/ 5

Koululainen on 7-12 vuotiaiden koululaisten oma lehti. Lehti kertoo kaikesta koululaista kiinnostavasta.

Katso hinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Koululainen uudistui vuonna 2014. Alun perin opettajien perustama 70-vuotias klassikkolehti on entistäkin monipuolisempi ja osuvampi, sillä uuteen konseptiin kysyttiin lukijoiden mielipidettä.

Yli sata 10–12 -vuotiasta nuorta suunnitteli sisältöä ympäri Suomen järjestetyissä mediakasvatuksellisissa työpajoissa. KAVI eli Kansallinen Audiovisuaalinen Instituutti oli mukana työpajojen suunnittelussa. Lehteä tehdään tulevaisuudessa yhä enemmän yhdessä lukijoiden kanssa.

Vuoden 2015 alusta Koululainen kasvaa neljällä lemmikkiteemaisella erikoisnumerolla, jotka ilmestyvät helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa. Jokainen Lemmikki-Koululainen on tuhti paketti eläinaiheisia juttuja, tietoa, tiedettä, testejä, tehtäviä ja kilpailuja taattuun Koululaisen reippaaseen tyyliin.

Koululainen tuntee lukijansa. 7-12-vuotiaiden elämässä on jatkuvasti säpinää, kavereihin ollaan yhteydessä kännykän ja tietokoneen avulla. Koululaisen tarkoitus on tarjota kehittävää ja kiinnostavaa ajanvietettä koululaisille, opettajille ja vanhemmille. Reppukansan oma lehti Koululainen on myös mukana koulukiusaamista ehkäisevässä työssä.

Lehti sisältää runsaasti tehtäviä, palstoja ja oppimista auttavia elementtejä. Koululainen esittelee uusimmat ilmiöt ja harrastukset sekä paneutuu perheeseen ja ystäviin liittyviin asioihin. Lisäksi sisältää paljon asiaa harrastuksista. Lehti soveltuu myös ulkomailla asuville koululaisille.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.