Jääkiekkolehti

/ 5

Ajankohtainen lehti täynnä lätkää

Katso hinta ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , , , . Avainsana tuotteelle .

Tuotekuvaus

Jääkiekkolehti on lehti täynnä lätkää. Jääkiekkolehti raportoi Suomen suosituimmasta lajista 10 kertaa vuodessa. Jääkiekkolehti on jokaisen lätkäfanin ykkösvalinta ympäri vuoden.

Jääkiekkolehti sisältää henkilökuvia, haastatteluita, reportaaseja, analyyseja, ilmiöitä ja tuloksia jääkiekosta kaikkialta maailmasta. Lue uusimmat uutiset meiltä ja maailmalta kaikista liigoista ja joukkueista.

Sisällöltään tämä lehti on monipuolinen ja vaihteleva, vaikka tietyt elementit säilyvätkin julkaisusta toiseen. Esimerkiksi liigareportaasi, vakiot ja kolumnit toistuvat jokaisessa numerossa. Jääkiekkolehdessä nähdään myös historian lehtien havinaa, kun esittelyyn pääsevät merkittävät historialliset tapahtumat, pelaajat ja ottelut.

Lehden pääpaino on SM-liigassa, mutta myös NHL ja KHL sekä maajoukkuejääkiekko pääsevät esille jääkiekkolehden sivuilla.

Jääkiekkolehden tarkoitus on olla ajankohtainen sekä herättää keskustelua. Lukijalleen se tarjoaa monipuolisen ja kattavan näkökulman ajankohtaisiin aiheisiin ja tärkeimpiin tapahtumiin asiantuntevasti ja kattavasti. Myös parhaat pelaajat pääsevät ääneen ja esittelyyn haastattelujen ja artikkeleiden myötä.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.