Image

/ 5

Image on ainutlaatuinen aikakauslehti: samaan aikaan älykäs, tyylikäs, terävä ja viihdyttävä.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Image tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. Image luo itsekin ilmiöitä.

Image herättää tunteita ja tarjoaa välineet keskusteluun: mistä juuri nyt kannattaa innostua, mitä katsoa, mitä lukea, mitä kuunnella, minne matkustaa, mitä syödä ja mitä ostaa. Image on mediaympäristönä ainutlaatuinen.

Vuonna 1985 perustettu Image on rohkea lehtiklassikko, joka tarjoaa joka kuukausi runsaan paketin parasta aikakauslehtijournalismia – hiottua tekstiä ja visuaalista kuvaa. Oli aiheena populaarikulttuuri, politiikka tai tyyli, Image ei jätä kylmäksi. Sen juttuja lainataan ja niistä puhutaan.

Image on terävä aikakauslehti.
Image luottaa lukijansa älyyn. Sen jutut ovat fiksuja ja oivaltavia.
Image on tylsän vastakohta. Se tarjoaa ajankohtaista asiaa viihdyttävästi.
Image on särmikäs. Se on lehti, josta puhutaan.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.