Fit

/ 5

Fit on hyvinvoinnin ja liikunnan monipuolinen erikoislehti, jota lukiessa ei tarvitse olla aktiiviharrastaja – kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin riittää.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Fit on Suomen suosituin liikunnan ja hyvinvoinnin media. Se on lukijansa personal trainer. Fit lisää elämään energiaa ja auttaa tekemään tavoitteista totta. Fit motivoi painonpudotuksessa, kunnon kohotuksessa, ruokavalioremontissa tai hyvän olon löytämisessä.

FIT-lehden aihepiireihin kuuluu uusimmat lajiesittelyt, treenivinkit, sporttimuoti, liikkujan varusteet, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyt ruokavalio resepteineen sekä parhaat matkakohteet, joissa voit nauttia liikkumisesta mielenkiintoisessa ympäristössä.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.