ET Terveys

/ 5

Yli 55-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä lehti

Tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa kauttamme

Korvaava julkaisu Mediuutiset

Tuote ei tilattavissa

Tuotekuvaus

ET Terveys on 55+ suomalaisen uusi terveydestä ja sen vaalimisesta kertova lehti, joka kannustaa ja neuvoo henkilökohtaisen valmentajan tavoin.

Vertaistuki, kokemukset ja omalääkäripalvelu auttavat sinua jaksamaan terveenä pitkälle eläkevuosiin. Lue ja inspiroidu vahvoista selviytymistarinoista tai nappaa oma ohjaaja -osiosta itsellesi sopivat vinkit ja ohjeet.

Katso terveyspalveluiden ja –tuotteiden esittelyt, testit ja hintavertailut tai kysy asiantuntijalta. Saat hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta ja innostut terveys- ja liikuntamatkailusta sekä pysyt ajan tasalla uusimmista terveysuutisista. Löydät uutta virtaa ja ohjeita parisuhteeseen ja seksiin.

ET-lehden tekemän Kansallisen Senioritutkimuksen mukaan peräti 80 prosenttia yli 55-vuotiaista seuraa säännöllisesti terveyttään ja 63 prosenttia heistä on valmis panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Terveyden säilyminen on yksi senioreiden tärkeimmistä tulevaisuuden haaveista matkailun ja uuden oppimisen rinnalla.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.