Elle

/ 5

Elle on muotilehti ja opas kauneuden, matkailun, sisustuksen ja ruokakulttuurin maailmaan.

Katso tarjous ja tilaa

(Tuote)Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Elle on monien mielestä maailman menestynein ja suosituin muotilehti. Samalla se on upea opas kauneuden, matkailun, sisustuksen ja ruokakulttuurin maailmaan.

Elle tarjoaa vaikuttavia lukuelämyksiä ja esittelee kiinnostavia henkilöitä niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Konsepti on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää leikkisyyden ja huumorin elegantisti älyyn ja tyyliin.

Elle on elämänmyönteinen, lämmin ja visuaalisesti vaikuttava lehti älykkäälle, tyylitietoiselle, nuorekkaalle ja itsenäiselle naiselle.

Uudistunut Elle tarjoaa enemmän lukujuttuja, kauden trendi- ja pukeutumisvinkit koottuna yksiin kansiin, kiinnostavimmat henkilöhaastattelut, muotitoimittajan vinkit, laadukkaimmat muotieditoriaalit ja parhaat kosmetiikkasuositukset sekä shoppailuvinkit.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.

Complete the collection