Eeva

/ 5

Suomen suurin naisten kuukausilehti.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Eeva on koskettava ja syvällinen naistenlehtien klassikkobrändi. Eeva tarjoilee kuukauden mielenkiintoisimmat henkilöhaastattelut, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, aisteja herättävät ruokajutut, naisellista muotia sekä kauneutta ja terveyttä. Kulttuuripalsta auttaa lukijaansa pysymään ajan tasalla niin kirjallisuuden, teatterin kuin musiikin tapahtumissa.

Eevan tekee ainutlaatuiseksi se, että Eeva kirjoittaa asioista ihmisten kautta, tunteella. Eevan sydäntä ovat syvälliset ja tunnustukselliset, hyvin kirjoitetut henkilöhaastattelut. Haastateltavana on usein kiinnostava julkisuuden henkilö, ja Eevan jutut herättävät ajatuksia ja keskustelua.

Eeva on monipuolinen ja yllättää aina lukijansa ja tulee häntä lähelle. Siksi se kiehtoo vuodesta toiseen.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.