Tuotekuvaus

Deko on lukijan oma trendejä seuraava ammattisisustaja, jonka kanssa kodin sisustaminen on innostavaa ja helppoa. Lehden avarakatseisessa seurassa lukija piristyy, rentoutuu ja saa ajattelemisen aihetta ja uusia ideoita oman kotinsa viihtyisyyden parantamiseksi.

Modernin sisustustyylin edelläkävijänä lehti kertoo luotettavasti mikä on muotia sisustamisessa. Osto-oppaiden, Asuntomessut- ja trendikatsausten lisäksi lehti keskittyy persoonallisiin kotiesittelyihin ja tarjoaa lukijan kukkarolle sopivaa hyötyä pikaehostuksesta mittaviin keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin.

Dekon aihepiireihin kuuluvat myös kodin tekniikka, ruoka, matkailu ja design-uutiset.

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.