Cosmopolitan

/ 5

Cosmopolitan on Suomen suosituin nuorten naisten brändi. Cosmopolitan kertoo rohkeasti kauneudesta, muodista, ihmissuhteista, työstä, hyvinvoinnista ja lifestylesta miehiä unohtamatta.

Katso tarjous ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Cosmopolitanin vahvuus on kyvyssä kertoa ääneen asioista, joista useimmat vaikenevat.

Cosmopolitan on kuin paras ja luotettava ystävä – aito ja hauska. Se kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä. Cosmo tuntee muodin, parhaat shoppailupaikat, kuumimmat trendit ja viimeisimmät uutuustuotteet.

Se esittelee makeimmat meikit, huikeimmat hiustuotteet ja ihanimmat ihonhoitovinkit. Flirtti, seurustelu, miehet ja ihmissuhteet ovat olennainen osa Cosmo-naisen elämää. Kaikesta tästä Cosmopolitan kertoo rennosti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Cosmo ei ole pelkkä lehti – se on elämänasenne.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.