Anna

/ 5

Anna on aktiivisille, elämästä ja sen koko kirjosta nauttiville naisille suunnattu lehti

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Anna, upea ja uudistunut klassikko!

Annasta löydät joka viikko syväluotaavat henkilöhaastattelut, reportaasin sekä tavallisten naisten koskettavat selviytymistarinat, esimerkiksi huippusuositun Matka naiseksi -sarjan kohtalot. Lifestyle-osio kattaa muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja hyvän olon trendit asiantuntevien erikoistoimittajiemme koostamana. Laajentuneet Pinnalla-ajankohtaissivut kattavat joka viikko kulttuuritärpit ja ajassa olevat ilmiöt.

Annaa tehdään aktiivisille, elämästä ja sen koko kirjosta nauttiville naisille. Näin he kommentoivat suosikkilehteään:

”Annassa on otettu huomioon useampi kohderyhmä. Lehti on ajan hengessä mukana.” ”Anna ei koskaan petä, siinä on aina yhtä hyvät jutut!” ”Lehti on yllättänyt sisällöllään ja nousee selvästi muiden naistenlehtien yläpuolelle.” ”Lehden uusi ulkoasu on freesi ja onnistunut. Lehteä yli 20 vuotta tilanneena olen varsin tyytyväinen – lehtitilauksia tulee ja menee, Anna pysyy.”*

Nauti Annan kanssa naiseuden arjesta ja juhlasta!voi omalla toiminnallaan kehittää omaa ja läheisten turvallisuutta.

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.