Aku Ankka

24.90€

/ 5

Aku Ankka on Suomen rakastetuin sarjakuvahahmo. Akun nimikkolehti on Suomen suurin koko perheen lehti, joka sisältää sarjakuvia Disneyn eläinmaailmasta.

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa

(Tuote)Osastot: , , , . Avainsana tuotteelle .

Tuotekuvaus

Aku Ankka on Suomen rakastetuin sarjakuvahahmo. Lehdessä esiintyvät Akun lisäksi mm. Iines, Roope, ankanpojat, Mikki, Minni, Hessu ja monet muut Disneyn sarjakuvahahmot.

Aku Ankka on Suomen suurin viikkojulkaisu, jota lukee viikoittain yli miljoona ihmistä. Aku Ankasta on kasvanut eräänlainen kansallinen instituutio huolimatta siitä, että sarjat ovat käytännössä kokonaan ulkomaista tuotantoa. Erityisesti lehdessä käytetty rikas suomen kieli on saanut kiitosta ja lehti sai vuonna 2001 Helsingin yliopiston suomen kielen laitoksen Kielihelmi-palkinnon.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.