Urheilulehti

/ 5

Urheilulehti on Suomen puhutuin urheilumedia, jonka suorapuheisesta tavasta käsitellä asioita ja lahjomattomista analyyseistä on tullut jo käsite.

Katso tarjous ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Urheilulehti ottaa kantaa, väittelee ja kyseenalaistaa. Hyökkää jos pitää hyökätä, puolustaa jos pitää puolustaa. Paljastaa jos on jotain paljastettavaa. Urheilun erikoislehti, joka ottaa kantaa ennen kuin muut ehtivät reagoida.

Lehdessä perinteisiä suosikkilajeja ovat jääkiekko, jalkapallo, Formula 1, yleisurheilu, hiihto ja mäenlasku, alppilajit, koripallo, lentopallo, tennis, ralli ja golf. Niiden rinnalle nousee jatkossa entistä vahvemmin naisurheilu, pesäpallo ja salibandy.

Lehti on perustettu vuonna 1898, vuosittain ilmestyy 52 numeroa, joista kaksi on kaksoisnumeroa.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.