Unelmien Talo & Koti

/ 5

Intohimoisen sisustajan lehti

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Uudistunut Unelmien Talo ja Koti on täynnä rakkautta, pienen budjetin löytöjä ja tekemisen iloa!

Unelmien Talo&Koti on lehti intohimoiselle sisustajalle, joka rakastaa ronskia ja romanttista kantrityyliä, iloisia retrovärejä, rustiikkista tunnelmaa, tyylien sekoittamista ja käsillä tekemistä. Lehdessä paistaa aina aurinko ja maistuu mansikkaleivokselta.

Tärkeintä uudistuneessakin lehdessä ovat hurmaavat kodit. Unelmien Talo&Koti nostaa tavalliset suomalaiset sisustusguruiksi: kaikki kodit ovat asukkaidensa rakkaudella sisustamia. Kirpparivinkit ja remonttiniksit ovat entistä vahvemmin mukana lehdessä.

Jokaisessa lehdessä on vähintään sata ihanaa ja edullista sisustuslöytöä. Lisäksi Unelmien Talo&Koti inspiroi tekemään. Jokainen numero antaa ohjeita ja vinkkejä sisustusideoihin, jotka on helppo tehdä itse.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.