Trendi

/ 5

Suomen suurin muotilehti

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Trendi palvelee, viihdyttää ja antaa ajattelemisen aihetta. Täysin uudistuneet muotisivut tarjoavat kuukauden parhaat shoppailuvinkit, asiantuntijoiden neuvot ja opastavat oman tyylin luomiseen.

Kauneusjutuissa avataan meikkilookkien salat ja arvioidaan parhaat tuoteuutuudet. Hyvinvointi-, liikunta- ja terveysaiheiset jutut tarjoavat inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Lukujutuissa pureudutaan ajan ilmiöihin, esitellään kiinnostavimmat julkkikset ja pureudutaan lukijan elämään liittyviin puheenaiheisiin. Kaikki tämä ainutlaatuisella, lukijoiden rakastamalla asenteella.

”Suomen suurin muotilehti Trendi on tyylisi ja kauneutesi johtava media. Kaksi- ja kolmikymppisten elämäntilannetta monipuolisesti käsittelevä Trendi on tyylikäs, älykäs ja lämmin. Sinä osaat vaatia, ja Trendi vastaa siihen.”
Päätoimittaja Jenni Lieto

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.