Tieteen Kuvalehti Historia

/ 5

Katso tarjous ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Tieteen Kuvalehti Historia tarjoaa runsaasti innostavaa luettavaa historiasta kiinnostuneille lukijoille. Lehti ilmestyy kolmen viikon välein.

Lehden taustalla ovat samat ammattitaitoiset tekijät kuin Tieteen Kuvalehdellä, ja se lähestyy historiaa kiinnostavasti ja tuoreista näkökulmista. Lehden artikkelit on laadittu lähteitä kunnioittaen ja tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa,ja niissä sukelletaan syvälle historian syövereihin kiehtovasti ja viihdyttävästi.

Jokainen numero on täynnä elävästi kirjoitettuja ja kuvitettuja artikkeleita. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: mahtavien sivilisaatioiden noususta ja tuhosta historian kulkuun vaikuttaneisiin valloitus- ja tutkimusretkiin ja maailman taiteen merkkiteoksista tekniikan ja insinööritaidon käännekohtiin unohtamatta arjen kiintoisaa historiaa.

Tieteen Kuvalehti Historia on pohjoismainen lehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi lokakuussa 2005 Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Lehti nousi nopeasti Pohjoismaiden suosituimmaksi historialehdeksi, jolla on nykyään julkaisumaissaan yhteensä noin 150 000 tilaajaa. Suomessa lehti on ilmestynyt syksystä 2007 lähtien, ja sitä julkaistaan myös Islannissa ja Latviassa.

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.