Tuotekuvaus

Vuodesta 1888 julkaistu National Geographic on maailman arvostetuimpia aikakauslehtiä.

Se tunnetaan upeista valokuvistaan ja ainutlaatuisista reportaaseistaan, jotka kertovat luonnosta, ihmisistä, kulttuureista, tutkimusmatkoista sekä historiasta ja avaruudesta.

Joka kuukausi National Geographic vie maailmanlaajuisesti 50 miljoonaa lukijaansa unohtumattomille matkoille ja innoittaa samalla pitämään huolta maapallostamme.

National Geographicin tavaramerkkejä ovat myös perusteellinen taustatutkimus ja huolellinen kieli. National Geographic kertoo, mitä päivittäisen uutisvirran taakse todella kätkeytyy. Yli sata sivua painavaa asiaa nautittavassa muodossa 12 kertaa vuodessa.

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.