Meidän Talo

/ 5

Meidän Talo on suomalaisen omakotiasujan ykköslehti.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Meidän Talo on lehti kaikille, jotka haluavat asua hyvin pientalossa. Lehti antaa ohjeita ja ideoita sisustamiseen, korjaamiseen ja rakentamiseen sekä pihan laittamiseen.

Meidän Taloa lukemalla olet perillä siitä, mikä on tarpeellista ja viisasta, mutta samalla kustannustehokasta. Lehdessä tulkataan vaikeatajuisetkin säädökset ja menetelmät helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeiksi, neuvoiksi ja ideoiksi.

”Meidän talo on suomalaisen omakotiasujan ykköslehti. Meidän talon asiantuntevilla neuvoilla pidät talosi kunnossa ja säilytät sen arvon – tai jopa nostat sitä.”
Päätoimittaja Titta Kiuru

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.