Kotivinkki

/ 5

Kotivinkki on Suomen inspiroivin kodinlehti.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

Tuotekuvaus

Kotivinkki on Suomen inspiroivin kodinlehti, arjen kumppani ja ilo. Se kannustaa tekemään, toimimaan ja ajattelemaan itse. Hyvä arki on luksusta ja Kotivinkki tarjoaa eväitä siitä nauttimiseen.

Kotivinkki kertoo lukijan elämän tärkeistä asioista. Sitä on helppo lähestyä ja se tarjoaa ajankohtaista ajateltavaa sekä luettavaa. Lehti on täynnä energiaa, mutta sen kanssa voi myös rentoutua ja haaveilla.

Lehdestä puolet on lifestyle-juttuja: sisustusta, ruokaa, muotia, kauneutta ja käsitöitä. Toinen osa lehdestä tarjoaa edelleen ajankohtaista luettavaa: ihmisiä ja ilmiöitä, terveyttä ja hyvinvointia, perhe-elämää sekä ihmissuhteita.

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.