Demi

/ 5

Demi on nuorten naisten ykkönen. Suomen suurin tyttöjen ja nuorten naisten lehti on himottu elämys, jota ilman ei voi olla.

Katso tarjoushinta ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , . Avainsanat tuotteelle , , , .

Tuotekuvaus

Demi on 15–19-vuotiaiden nuorten naisten suosikkibrändi ja ilmiö, joka tavoit­taa yli 50 prosenttia kohderyhmästään. Demi on nuoren paras ystävä, johon voi luottaa elämän kaikissa tilanteissa. Demin jutut viihdyttävät, rohkaisevat ja kannustavat. Demin aiheita ovat muun muassa kauneus, muoti, terveys, ihmissuhteet, viihteen ilmiöt, harrastukset ja opiskelu.

Demi-tytöille kaikki mahdollista. He tietävät saavansa mitä haluavat, oli se sitten unelmien opiskelupaikka tai uusin luksustuoksu. He luovat trendejä ja aikovat oikeasti pysäyttää ilmastonmuutoksen. Demi-tytöt muuttavat maailmaa.

Demi tarjoaa joka kuukausi monipuolisen luksuslukuelämyksen, joka ahmitaan moneen kertaan. Demissä on entistä enemmän upeaa trendimuotia ja näyttäviä kauneusjuttuja. Mutta sen lisäksi Demissä on jäljittelemätöntä viisautta, jota moni aikuistenkin naisten lehti kadehtii. Demi on kuin lukijansa – maailman ihanin!

Katso tarjoushinta ja tilaa tästä

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.