Apu

/ 5

Apu on rakastettu klassikkolehti ja elämän kuvaaja. Apu on koko Suomen viikkolehti, jota tehdään miehelle ja naiselle.

Katso tarjous ja tilaa lehti

(Tuote)Osastot: , , , .

Tuotekuvaus

Kaikkien tuntema Apu on ajankohtainen, viihdyttävä ja hyödyllinen viikkolehti, joka tarttuu puheenaiheisiin ja luo niitä itse. Apu on kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä, ei sensaatioista. Avun näkökulma maailmaan on vahvasti suomalainen. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat Avun keskeisiä arvoja.

Ajankohtaisjuttujen lisäksi säännöllisiä teemoja ovat terveys, ruoka, matkailu ja raha. Jokaiseen numeron päättää lumoava luontojuttu. Avun maineikkaiden kolumnistien joukkoon liittyvät nyt myös somesuosikit Tuomas Enbuske ja Arman Alizad.

Terveyttä edistäen

Mikä olisi ihmiselle tärkeämpää kuin terveys. Terveyden suuren merkityksen huomaa vasta sitten kun se puuttuu. Jokainen voi monella tavoin vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Siksi terveydestä, hyvästä olosta, kuntoilusta ja oikeasta ravinnosta kirjoitetaan Avussa joka viikko.

Matkoja, matkaunelmia ja unelmamatkoja

On monta tapaa saada tietoja museoista ja matkakohteiden ravintoloista. Matkailujuttuja, lähelle ja kauas, julkaistaan Avussa enemmän kuin aikaisemmin.

Tiloja ja olotiloja

Kun ihminen etsii kotia, hän etsii itselleen omaa tilaa. Olotilaksi koti muuttuu, kun kaikki tärkeät asiat ja tavarat ovat paikoillaan. Monilla tavaroilla on oma tarinansa. Tällaisia olotiloja, koteja, mökkejä, pihoja ja puutarhoja löydät Avun sivuilta kerran kuussa.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.