Aku Ankka Juniori

/ 5

Aku Ankka Juniori on pienen ihmisen ensimmäinen askel sarjakuvien maailmaan ja Ankkalinnaan.

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa kauttamme

Lehti ei tilattavissa

Tuotekuvaus

Aku Ankka Juniori on lukemaan opettelevien 3-7 vuotiaiden lasten ensimmäinen sarjakuvalehti. Pakettiin kuuluu kuukausittain ilmestyvä 36-sivuinen sarjakuvalehti ja viikottain päivittyvä digipalvelu.

Aku Ankka Juniori -lehden sarjakuvat ovat napakan lyhyitä, mutta kieleltään yhtä rikkaita kuin Aku Ankassa. Lisäksi jokainen niistä on kuunneltavissa digipalvelusta ääneenluettuna.

Varsinainen Juniorin puuhaosio löytyy kuitenkin selainpohjaisesta digipalvelusta, joka toimii myös tableteilla.
Digipuuhat on jaettu kolmeen eri osioon: Sanasankari, Matikkamestari ja Kiva kaveri – ja nimiensä mukaisesti niissä opetellaan kirjaimia ja lukemista, numeroita ja laskemista sekä sosiaalisia taitoja. Mutta ei sormi pystyssä ja vakavalla ilmeellä vaan ankkamaisen vinksahtaneesti ja huumoria viljellen.

Aku Ankka Juniori pähkinänkuoressa

– Lukemista ja puuhatehtäviä 3-7-vuotiaille lapsille
– Sarjakuvalehdessä lyhyitä tarinoita Ankkalinnasta sekä puuhatehtäviä.
– Lehdessä seikkailee myös muita Disney-hahmoja.
– Digipalvelussa 20 lehdessä julkaistua tarinaa ääneen luettuna ja tarina etenee ruutu kerrallaan
– Paljon lyhyitä Aku Ankka sarjiksia Lataamosta
– Opettavaisia tehtäviä, joiden parissa puuhatessa lapsi opettelee lukemista, kirjoittamista, matemaattisia taitoja, syy-seuraus-suhteita ja sosiaalisia taitoja.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Lehtitalo.net on lehtien online-tilauspalvelu, joka toimii yhteistyössä suurimpien lehtikustantamojen kanssa tarjoten parhaimmat tarjoushinnat ja osallistut samalla automaattisesti kustantajien järjestämiin arvontohin. Klikkaamalla lehden yhteydessä olevaa linkkiä siirryt tilaamaan suoraan kustantajalta – ja saat aina parhaimmat tarjoukset. Kustantaja lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.
Osan lehdistä välittäää Mediafy AB -konserniin kuuluva Lehtikuningas.fi.