Matkailulehti Mondo onnistui uimaan yleisten lehtitrendien vastavirtaan vuonna 2014. Samalla kun kilpailijat ovat joutuneet lopettamaan toimintansa, Mondo on kasvanut.

– Vaikeassa markkinatilanteessa Mondon satsaus laadukkaaseen matkailujournalismiin on osoittautunut oikeaksi päätökseksi, sanoo Mondon päätoimittaja Kati Kelola.

Lukijoiden toiveesta Mondon ilmestymiskertoja lisättiin yhdellä numerolla vuonna 2014. Näin lukijat ovat saaneet entistäkin enemmän mieleistään matkailuun liittyvää luettavaa. Mondon tilaus- ja irtonumeromyynti kasvoivat 2014 ja Mondo teki vuonna 2014 historiansa parhaan tuloksen.

Samalla lehden ympärille on rakennettu onnistuneesti kokonaan uusia tuotteita, kuten vuonna 2014 lanseerattu tutkimuskonsepti Mondo Top 50, joka selvittää suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteet, hotellit ja lentoyhtiöt.

– Mondo Top 50 -kyselyn suuri suosio heti ensimmäisenä vuonna ylitti villeimmätkin odotuksemme ja saimme suomalaisilta matkailijoilta peräti yli 22 000 arviota, Kelola kertoo.

Tilaa matkailulehti Mondo tästä